تحقق شعار سال و اجرای مصوبات سفر مقام عالی استان سرلوحه برنامه مدیران قرار گیرد

سرپرست فرمانداری شهرستان سردشت با بیان اینکه باید تغییر و تحولاتی ایجاد کرد، گفت: باتوجه به اینکه در ابتدای سال هستیم تحقق شعار سال و اجرای مصوبات سفر مقام عالی استان چراغ راه ما است و می‌توانند جهت اجرای اهداف ، اقدامات و برنامه‌ها بسیار موثر و ارزشمند باشند به همین خاطر بایستی سرلوحه برنامه مدیران قرار گیرد.
 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان سردشت ، " باباخان اسکندری " در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان اظهار کرد: معیار و ملاک ارزیابی مدیران تلاش برای ارتقای زیرساخت‌ها، کسب رضایتمندی مردم و اجرای طرح‌های مهم است و باید مدیران همت‌ها را قوی و کمربندها را محکم ببندند.
 
وی در ادامه با اشاره به روز جهانی قدس گفت: حمایت از مردم مظلوم فلسطین برای هر مسلمانی آبرو، قداست و شوکت دارد و روز قدس، روز نشان دادن ابهت و شکوه نظام اسلامی می‌باشد و دنیا نظاره گر این روز است.
 
وی افزود: دولت غاصب صهیونیستی با حمایت آمریکا و دولت‌های غربی در طول 70 سال گذشته جنایات وحشیانه‌ای را علیه ملت مظلوم فلسطین انجام داده و خون هزاران بی‌گناه را برای دستیابی به اهداف شوم خود بر زمین ریخته است.
 
مقام عالی شهرستان سردشت اضافه کرد: روز قدس، روز جهاد در راه خدا و اعلان انزجار از کفر و استکبار جهانی و اعلان برائت از ظالم و اعلان حمایت از مظلوم است.
 
وی در ادامه با بیان اینکه شعار محوری امسال روز جهانی قدس،« فلسطین، محور وحدت جهان اسلامی و قدس در آستانه آزادی»، مزین شده بر حضور پرشور و باشکوه قشرهای مختلف مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس، تاکید کرد.
 
ماموستا محمد واوی امام جمعه سردشت نیز در این جلسه با اشاره به نام گذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام مهار تورم، رشد تولید گفت : این شعار را باید بومی سازی کرد و در شهرستان خود بر اساس آن پیش رفت و گام برداشت.
 
واوی افزود: یکی از مشکلات مهم شهرستان تولید محصولات بومی به صورت بومی است که بایستی این رویه در راستای تحقق شعار سال تغییر یابد.
 
وی با بیان اینکه از ظرفیت های شهرستان باید در راستای تحقق شعار سال استفاده کرد، ادامه داد: صنعت گردشگری مهمترین ظرفیت شهرستان است که اگر اقدامی اساسی در آن برداشته شود می‌تواند بسیار تاثیر گذار باشد.
 
وی در پایان با اشاره به راهپیمایی روز قدس از همه مردم و مسئولان خواست تا حضوری پررنگ و پرشور و بهتر از سال‌های گذشته در این راهپیمایی داشته باشند.
 
در پایان شهردار سردشت و روسای ادارات راهداری، آب و فاضلاب، برق، فرهنگ و ارشاد ضمن بیان نظرات و پیشنهاداتی در راستای اجرای برنامه ها ، گزارشی از عملکرد نیز ارائه دادند.