

اجرای تغییر و تبدیل 57 کیلومتر از شبکه مسی برق سردشت به کابل خودنگهدار
فریدون محمدپور در این خصوص بیان کرد: از مجموع 407 کیلومتر شبکه فشار ضعیف این شهرستان، در سالهای گذشته نیز بیش از 120 کیلومتر آن به کابل خودنگهدار تبدیل شده است و مابقی نیز طبق برنامه در سالهای آتی به اتمام میرسد.
وی افزود: تاکنون بیش از 67 کیلومتر شبکه مسی معادل 30 درصد بخش روستایی و بیش از 120 کیلومتر شبکه معادل 60 درصد بخش شهری این شهرستان به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
مدیر توزیع برق سردشت ادامه داد: بخش زیادی از روستاهای این شهرستان در مناطق سختگذر و با دسترسی بسیار سخت قرار دارند و همین امر نیز باعث شده تا سختی کار، عملیات برقرسانی به این روستاها و بهسازی شبکه را دوچندان کند؛ با این وجود تاکنون شبکه توزیع برق 60 روستا به طور کامل به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.
وی افزایش قابلیت اطمینان در مقابل شرایط جوی و اتفاقات ناشی از برخورد اشیای خارجی و اصلاح ولتاژ مشترکان را از مزیتهای مهم اجرای پروژه تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار برشمرد و گفت: این طرح دارای مزایایی از جمله ارتقای ایمنی شهروندان، توجه به مسایل محیط زیستی با حذف شاخهزنی درختان در تماس با شبکه و کاهش تلفات است.
وی تصریح کرد: هدف از تبدیل شبکه فرسوده و فشار ضعیف برق به کابل خودنگهدار، ضریب امنیتی بالا، کاهش تلفات، تامین برق پایدار، نوسازی شبکه، بهبود مبلمان شهری و روستایی، طول عمر طولانی شبکه (30 تا 40 سال) کاهش سرقت و جمع آوری انشعابات غیرمجاز است.
شهرستان مرزی سردشت در جنوب آذربایجان غربی واقع شده و دارای چهار شهر، سه بخش ربط، مرکزی و وزینه با 6 دهستان و 246 روستا و 120 هزار نفر جمعیت است.