پیگیری مشکلات ۱۰ روستای #بخش مرکزی با حضور فرماندارسردشت ، بخشدار مرکزی و مدیران و رؤسای ادارات خدمات رسان شهرستان

✍به گزارش روابط عمومی فرمانداری سردشت، امروز (سه شنبه) ۲ دی ماه سالجاری، فرماندار شهرستان سردشت به همراه بخشداری مرکزی و مسئولان دستگاه ها، مدیران و رؤسای ادارات شهرستان متشکل از آب و فاضلاب، راهداری، توزیع برق،جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن،گاز، مخابرات،منابع طبیعی و مدیر آموزش و پرورش  با حضور در روستای # کولسه علیا به بررسی و پیگیری  مشکلات ۱۰ روستای بخش مرکزی《 کولسه علیا و سفلی،یاسین آباد،کانی بید،خانه خل علیا و سفلی،نیسک آباد،زیره مرگ،زلاوان و دار مرجان 》 در محل مسجد روستای کولسه علیا حضور بهم رساندند.
 
▫️این نشست با حضور دهیاران، شوراها ، و جمعی از اهالی ۱۰ روستای بخش مرکزی  شامل( کولسه علیا و سفلی،یاسین آباد،کانی بید،خانه خل علیا و سفلی،نیسک آباد،زیره مرگ،زلاوان و دار مرجان ) انجام گرفت.

 ▫️مسئولین مربوطه در این نشست ضمن ارائه گزارشات از خدمات و اقدامات انجام شده  به این روستاها به بررسی مشکلات، کمبود ها، موانع، ظرفیت ها و پتانسیل های این منطقه پرداختند.

➖مهمترین مشکلات و موضوعات مطرح شده در نشست فوق جهت بررسی:
▪️آبیاری تحت فشار مزارع کشاورزی
▫️راه مواصلاتی
▪️احداث سالن ورزشی چند منظوره
▫️مرمت و احداث حیاط مدرسه و سرویس بهداشتی
▪️آسفالت معابر روستایی
▫️کارت الکترونیکی مرزنشینی
▪️احداث مدرسه شبانه روزی
▫️ادامه پروژه انتقال آب شرب به ۱۹ روستای باسک کولسه (مجتمع شهیدژاله)