مجمع مشورتی بانوان باید راهکارهای عملی برای تقویت حوزه زنان را دنبال کند

 "لقمان خسروپور" سرپرست فرمانداری شهرستان سردشت در این جلسه با اشاره به اینکه بزرگترین ظرفیت برای توسعه هر منطقه نیروی انسانی است، گفت: سردشت به لحاظ نیروی انسانی غنی می باشد اما برای استفاده بهینه از این ظرفیت نیاز به بسترسازی، هماهنگی، راهکار عملیاتی و ایجاد تغییر با فکر و ایده‌های نو است.

.خسروپور ایجاد انگیزه و تغییر فردی را مهم و ضروری دانست و افزود: بانوان 50 درصد جامعه را تشکیل داده‌اند اما بنابه دلایل مختلفی حضور بانوان در شهرستان کم رنگ شده که بایستی مجمع مشورتی بانوان راهکارهای عملی برای تقویت حوزه زنان را دنبال کند و ساز و کاری برای رفع دغدغه ها و باز کردن مسیر پیشرفت را فراهم آورد.

. سرپرست فرمانداری سردشت اظهار کرد: اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی ماندگار و اثر گذار همانند اجرای سمینار، همایش‌ها، نشست‌های مشورتی و هم اندیشی در راستای شناسایی و رفع موانع و پویایی جامعه برگزار شود.

▪️در ادامه این جلسه مباحث اشتغالزایی، آموزش و مشکلات حوزه بانوان مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.

- چهارشنبه 11 اسفند ماه 1400