







دیدار چهره به چهره با مردم
◽️ در راستای رسیدگی به مشکلات شهروندان و تکریم ارباب رجوع امروز دوشنبه سیزدهم تیر ماه لقمان خسروپور فرماندار سردشت شنونده درخواست های شهروندان بوده و مسائل و مشکلات آنها را مورد بررسی قرار داد.
◽️ در این نوبت، از ملاقات های مردمی تعداد 30 نفر از شهروندان که قبلا از طریق کارشناس ارتباطات و یا با مراجعه به دفتر فرمانداری برای دیدار با فرماندار سردشت اقدام کرده بودند حضور داشتند
◽️ مراجعان این دیدار مردمی، از شهرهای سردشت، ربط، میرآباد و نلاس و روستاهای باریکایی، شندره، شموله، نستان، بناویله حاجی مینه بخش ربط دولتو آلاوان بخش وزینه مشکلات خود را مطرح کردند .
◽️ لقمان خسروپور، فرماندار سردشت در این دیدارها که در فضایی صمیمی برگزار شد، دستورات لازم را برای رفع مشکل شهروندان صادر و راهنمایی های لازم را ارائه داد.
◽️ جلسات ملاقات مردمی فرماندار سردشت، دوشنبه هر هفته برگزار می شود و شهروندان می توانند جهت دریافت وقت ملاقات در ساعات اداری به دفتر فرمانداری و یا اداره روابط عمومی مراجعه کنند.
📅 دوشنبه :13تیرماه 1401
روابط عمومی فرمانداری شهرستان سردشت